Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project

Wie komt ons team versterken? Ben jij een allround monteur die het in z’n vingers heeft om gedegen technisch monteurswerk te combineren met een uitstekende dienstverlening aan onze opdrachtgevers? om daarmee heel tastbaar bij te dragen aan het succes van ons bedrijf? Ja? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

Als jij nu denkt dat spreekt mij aan.. Wees dan welkom bij VOC Service, onderdeel van VOC Grootkeukens. Jouw taken bestaan met name uit het installeren, aansluiten en in gebruik stellen van grootkeukenapparatuur in de ruimste zin van het woord. Daarnaast het zelfstandig uitvoeren van onderhoud- en reparatie-werkzaamheden, het stellen van storingsdiagnoses en het verhelpen daarvan. Als visitekaartje van ons bedrijf bij de klant heb jij daarnaast ook eerstelijns taken m.b.t. advisering, signalering etc. Al met al een veelzijdige en voor ons bedrijf belangrijke functie. Het betreft meestal projecten bij restaurants, hotels etc.

Is dit jouw profiel?
Jij bent iemand die in staat is heel zelfstandig te werken. Van nature ben jij nauwkeurig en kwaliteitsgericht m.b.t. de uitvoering van werkzaamheden. Bijna goed is niet goed! Jouw flexibiliteit stelt jou in staat om slim en efficiënt om te gaan met de hobbels die op jouw pad komen. Jij weet een goede balans te vinden tussen het belang van de klant en dat van VOC. Jij bent minimaal in het bezit van een vakdiploma MBO-3 Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties, een vergelijkbare opleiding of vergelijkbare kennis. Ervaring met grootkeuken apparatuur en/of vergelijkbare installaties (gas, elektra, koeling) is een absolute pre. Net als ervaring met projecten. Natuurlijk ben jij in het bezit van een rijbewijs. De Nederlandse taal beheers jij ook goed.

Het aanbod!
Een interessante job binnen een no-nonsense, groeiend en gezellig bedrijf. Collega’s zijn bereid elkaar te helpen om goede, snelle en soms schijnbaar onmogelijke oplossingen voor de klant te bedenken. Geschikte kandidaten kunnen rekenen op een passend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, een prima werkklimaat en een team met enthousiaste collega’s.

VOC Grootkeukens
Wij zijn gespecialiseerd in professionele keukens uit alle windstreken. Wij brengen culinaire tradities tot leven: van het mysterieuze Verre Oosten tot het zinderende India en van de nieuwe trends in High Speed Ovens, Combisteamers, Grills, Hout- en Houtskoolovens tot de beste Italiaanse Pizza-Ovens. Vanzelfsprekend levert VOC Grootkeukens ook alle denkbare apparatuur voor traditionele Westerse restaurants en buffetkeukens. We werken uitsluitend met de beste merken om de allerbeste resultaten te kunnen garanderen. Want als keukenprofessional wil jij toch maar één ding: er op vertrouwen dat alles perfect functioneert. Continue.

Belangstelling?
Stuur jouw motivatie en C.V. dan z.s.m. per mail naar:
VoC Grootkeukens B.V., ,
t.a.v. mevrouw M. van Hulst, met ref. VOC/11-2017 ASP.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.