Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project
0 items
Merrychef hoge snelheid ovens voor horeca
Convotherm combisteamer professionele ovens voor horeca
X-Oven professionele houtskooloven voor horeca
Fagor Industrial horeca apparatuur restaurant inrichting
inoxfera horeca buffet zelfbediening inrichting
kide horeca koel en vries apparatuur
Holland Cuisine Apparatuur voor de Aziatische keuken
Edenox Horeca apparatuur
Ideal AKE apparatuur voor horeca
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Veelzijdigheid, snelheid en energie-efficiëntie met één druk op de knop.
Merrychef heeft een range van high speed ovens welke ontstaan zijn uit meer dan 60 jaar expertise en welke om innovaties meerdere malen bekroond zijn. Met een Merrychef high speed oven optimaliseert u snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en service terwijl u de operationele kosten voor uw bedrijf verlaagt. Van warme snacks tot gastronomische gerechten, Merrychef kan alles aan. Met de eikon serie kunt u tot 15 keer sneller bereiden dan in een traditionele technieken. Snel en perfect ongeacht uw culinaire kennis.

Convotherm brengt stijl in de professionele grootkeuken.
Toptechnologie, eenvoudige bediening en hygiëne worden door de eenvoud van het design bij de allereerste oogopslag ervaren. Alle modellen hebben dezelfde intuïtieve logica voor de bediening, een echte plus in de vaak hectische dagelijkse praktijk van de gastronomie. De concepten easyTouch® en easyDial® hebben ieder zeven volumecapaciteiten. Het resultaat is een combinatie van functionele flexibiliteit en universeel design, volledig nieuw in dit productsegment. Convotherm biedt zelfs de mogelijkheid om producten te roken. Alle modellen zijn is gas of elektrisch leverbaar. Voor de keuken met weinig ruimte is er ook een mini uitvoering met dezelfde functionaliteit.

Frymaster heeft in de afgelopen 80 jaar enorm veel expertise weten te ontwikkelen op het gebied van frituren!
Deze kennis is geheel toegewijd aan het begrijpen van hun klanten om zo ongeëvenaarde oplossingen te kunnen vervaardigen. Frymaster fabriceert dan ook alleen de meest duurzame apparatuur en blijft een hoge norm stellen voor constante betrouwbaarheid van hun producten.

X-OVEN is de houtskooloven voor de professionele keuken en door de Horecava beloond met een nominatie voor de Innovation Award 2016.
De X-OVEN is uitgerust met een geïsoleerde ovenkamer welke u meer dan 50% op houtskool bespaard ten opzichte van de traditionele houtskoolovens. Het is een oven met 3 uitneembare lades en daarmee het eerste echte alternatief voor houtskoolovens met front opening. Er kan op 3 temperaturen bereid wat uw creativiteit en prestaties ten goede komt. In deze houtskooloven kunt u grillen, garen en koken! De houtskoolsmaak is subtiel en ondersteund daarmee de kwaliteit van de bereide producten. De X-OVEN is zuiniger en veiliger.

Fagor Industrial is een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor de hotel- & restaurantsector, aanwezig in ‘s werelds beste keukens en faciliteiten.
Met meer dan 60 jaar ervaring en vertrouwd met de behoeften van de professionele hotelier en het dagelijkse werk, biedt Fagor Industrial een compleet assortiment producten onder één merk. Fagor Industrial maakt deel uit van de internationale ONNERA bedrijvengroep met 8 fabrieken verspreid over de hele wereld en met meer dan 2.000 werknemers.

Inoxfera is een toonaangevend merk gespecialiseerd in geavanceerde bedieningsoplossingen voor de moderne horeca.
Hun producten passen in iedere soort omgeving, van stijlvolle buffetten voor resorthotels tot zelfbedieningsrestaurants.

KIDE biedt u koeltechnologie, die verantwoordelijk en uitvoerig getest zijn en hierdoor altijd betrouwbaar tot uw dienst staan.
Ze produceren industriële en commerciële koelcellen en alle componenten; industriële panelen, deuren en koelinstallaties.

VoC Grootkeukens levert ook apparatuur onder haar eigen merknaam Holland Cuisine.
De woktafels en teppanyaki’s van Holland Cuisine worden ontworpen met de hoogste kwaliteit en naar ons eigen unieke design. Tevens kan ons apparatuur volledig naar de wensen van de klant gemaakt worden. Ook levert Holland Cuisine (maatwerk) roestvaststalen werktafels, spoeltafels etc.

Specialist in voedingsdistributie en bereiding
Edenox is een toonaangevende fabrikant van apparatuur voor distributie en bereiding van foodservice, die zich inzet voor het creëren en leveren van unieke oplossingen met hun innovatieve, aangepaste, duurzame en efficiënte producten. Edenox streeft ernaar oplossingen te bedenken en te bouwen die economische waarde aan onze partners bieden, met respect voor het milieu. 

Ideal AKE: een bedrijf met traditie
Al meer dan 70 jaar staan ze voor klantgericht denken, frisse ideeën en trendsettende technologie. Hun producten en innovaties zijn wereldwijd succesvol en hebben doorslaggevend vorm gegeven aan onze branche.

Contactformulier