Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project
0 items

Wie durft de uitdaging aan? Ben jij een salesprofessional die z’n vleugels wil uitslaan en mee wil bouwen aan de marktpositionering en het succes van ons bedrijf? Ja? Dan is deze functie iets voor jou!

Als je denkt dat spreekt mij aan………
Wees dan welkom in deze veelzijdige commerciële job. Jouw taken bestaan o.a. uit  verkopen van grootkeukenapparatuur en projecten bij bestaande en nieuwe relaties, relatiebeheer, basis tekenwerk (ontwerp) m.b.t. keukeninrichting, gestructureerde orderverwerking, advisering m.b.t. inrichting en efficiency, participatie bij oplevering en natuurlijk aftersales. De regio waarin je werkzaam bent is gelegen binnen de cirkel Arnhem – Nijmegen – Tilburg – ‘s Hertogenbosch.

Is dit jouw profiel?
Commercie en dienstverlening zitten jou in het bloed. Als we met je kennismaken blijkt dat al snel. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en affiniteit met de foodsector. Je beschikt over min. twee tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur opgedaan in een projectomgeving. Je kunt goed coördineren en hebt voldoende oog voor detail. Ook heb je zicht op de technische- en ruimtelijke aspecten die een rol spelen bij ontwerp en inrichting van professionele keukens. De Nederlandse- en Engelse taal beheers je goed.

Het aanbod!
Een uitdagende job binnen een no-nonsense, groeiend en gezellig bedrijf. Collega’s zijn bereid elkaar te helpen om goede, snelle en soms schijnbaar onmogelijke oplossingen voor de klant te bedenken. Geschikte kandidaten kunnen rekenen op een passend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, een prima werkklimaat en een team met enthousiaste collega’s.

VOC Grootkeukens is gespecialiseerd in professionele keukens uit alle windstreken. Wij brengen culinaire tradities tot leven: van het mysterieuze Verre Oosten tot het zinderende India en van de nieuwe trends in High Speed Ovens, Combisteamers, Grills, Hout- en Houtskoolovens tot de beste Italiaanse Pizza-Ovens. Vanzelfsprekend levert VOC Grootkeukens ook alle denkbare apparatuur voor traditionele Westerse restaurants en buffetkeukens. We werken uitsluitend met de beste merken om de allerbeste resultaten te kunnen garanderen. Want als keukenprofessional wil je toch maar één ding: er op vertrouwen dat alles perfect functioneert. Continue. Info: www.vocgrootkeukens.nl

Belangstelling
Stuur jouw motivatie en C.V. dan z.s.m. per mail naar:
VoC Grootkeukens B.V., personeelszaken@vocgk.nl,
t.a.v. mevrouw M. van Hulst, met ref. VOC/02-2019 VB.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.