Service, onderhoud en onderdelen

VoC Service & Onderhoud
Onze eigen servicedienst met de naam “VoC Service” staat garant voor de snelst mogelijke reparatie bij defecte apparatuur. U kunt ons servicenummer 24/7 bereiken voor het doorgeven van een storing. Daarnaast is regelmatig onderhoud van groot belang om horeca & restaurant apparatuur optimaal functionerend te houden en gegarandeerde topkwaliteit te bieden.

Een onderhoudscontract helpt de meeste problemen voorkomen!
Uw apparatuur en installaties dienen regelmatig onderhouden te worden om in optimale conditie te blijven en om continu te functioneren. Om u meer zekerheid te kunnen bieden en te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan door het uitvallen van apparatuur in de keuken, werken wij met onderhoudscontracten.

VCA en STEK gecertificeerd
Het onderhoud aan uw grootkeuken is zeer specialistisch werk en hiervoor zijn vakmensen nodig. Onze VCA en STEK gecertificeerde monteurs beschikken over alle kennis en ervaring. De verplichte jaarlijkse NEN3140 keuring kan tegelijkertijd met het onderhoud uitgevoerd worden. 

VoC Service +31 (0)85 070 08 25

24 uur per dag / 7 dagen in de week

24 uur per dag / 7 dagen in de week
Wij verzorgen zowel de plaatsing-, service- en onderhoudswerkzaamheden voor alle (groot)keuken installaties. Ook voor losse onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer er iets mis is met uw apparatuur, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Daarom kunt u ons 24 uur per dag bereiken, ook in het weekend of tijdens feestdagen. Heeft u een storing of vragen bel ons voor meer informatie en advies: 085 070 08 25.

Storingsprioriteit
Heeft u een onderhoudscontract bij ons? Dan heeft u altijd ‘storingsprioriteit’. Dat betekent dat als u bij onze servicedienst een storing doorgeeft er zo spoedig mogelijk een monteur bij u langskomt om het probleem te verhelpen.

Storing met één bezoek opgelost
In bijna alle gevallen kunnen onze monteurs storingen aan uw grootkeuken installatie direct voor u oplossen. Onze servicebussen zijn namelijk uitgerust met de meest gebruikte onderdelen en alle benodigde gereedschappen om veelal direct uw probleem te kunnen oplossen. 

Onderdelen voor grootkeukens
Ook voor losse grootkeuken onderdelen kunt u bij ons terecht. Zoekt u een onderdeel? Neem telefonisch contact met ons op dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar het juiste onderdeel.

Vrijblijvend contact opnemen
Heeft u een vraag over het onderhoud van uw grootkeuken, service, reparatie, storing of over onze onderhoudscontracten? Mail of bel ons via: service@vocgk.nl, +31 (0)85 070 08 25.

VoC Servicenummer: +31 (0)85 070 08 25

24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar