Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project

FAGOR ENOLUX WIJN KLIMAATKASTEN

Leverbaar in zwart of grijs, als wandmodel of als centraal model (360°)

Categorie:

Beschrijving

Wijn is een essentieel ingrediënt geworden van maaltijden over de hele wereld. Dit is inmiddels een enorme trend geworden die niet meer genegeerd kan worden door restauranthouders. Wijnaroma’s, texturen en variëteiten hebben dinergasten al zo verleid dat chef-koks en restauranthouders zich niet meer kunnen veroorloven om een voedselmenu te ontwerpen zonder een bijpassende wijnkaart.

ENOLUX is het concept van Fagor voor wijnpresentatie waarmee waarde wordt toevoegt aan iedere opgeslagen wijnfles. ENOLUX Wijn-klimaat-kasten beschikken over details die het verschil maken.

Maximaal weergavegebied
360º display verbetert de zichtbaarheid van het product vanaf iedere hoek. Volledige lengte glas aan alle kanten.

Vochtigheidscontrole
Optioneel kunt u de klimaatkast laten uitrusten met vochtigheidscontrole, hiermee kunt u het vochtigheidsniveau controleren en de vochtigheid handhaven tussen 50-60%, dit geeft u een optimale omgeving om uw wijnflessen te bewaren.

Flexibele lay-out
Wijnflessen kunnen schuin, verticaal of horizontaal worden opgesteld, geheel flexibel hoe u het wenst en hoe u het wilt opstellen.

Modulair ontwerp
Het flexibele ontwerp maakt het mogelijk om meerdere eenheden te combineren van meerdere eenheden wanneer ze met elkaar worden verbonden. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om scheidingswanden te maken in grote eetzalen met een stijlvolle, aantrekkelijke esthetiek die ook weer zorgt voor de visuele continuïteit van de ruimte.

Geventileerd systeem
Koelsysteem met geventileerde verdamper die de koele lucht verdeelt, zo wordt in de klimaatkast een uniforme temperatuur verkregen.

Kleur opties
Optioneel kunnen de wijnklimaatkasten geleverd worden in uw gewenste kleur, tevens kan de kleur van de LED-verlichting op aanvraag aangepast worden.

Externe groep
Optioneel kunnen  wijnklimaatkasten van Enolux worden geleverd met een condensor op afstand. Bij deze modellen is de hoogte tot 300 mm van het bovenste gedeelte verminderd.

Getropicaliseerde versie
Optioneel kunnen de klimaatkasten ook geleverd worden in een uitvoering voor klimaatklasse V (voor warme omgevingen waar de temperatuur hoger is tot 40ºC en een relatieve vochtigheid van 40%) inclusief verwarmde glazen frames.

Eenvoudige levering en installatie
Enolux wijnklimaatkasten worden geleverd in twee delen, het lichaam en het verwijderbaar boven-verdamper-gedeelte, hierdoor wordt installatie eenvoudig gemaakt. Tijdens de installatie is het voldoende om de koude-eenheid op het lichaam te plaatsen om een hermetisch blok te maken.

Twee verschillende omgevingen
Tweedeurs-modellen hebben twee verschillende temperatuur omgevingen, volledig van elkaar geïsoleerd en gereguleerd door afzonderlijke digitale thermostaten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om witte en rode wijnen op een perfecte temperatuur op te slaan en deze aan uw klanten te serveren.

Een volledig verlichte wijnbibliotheek
De lichtintensiteit kan worden geregeld met een afstandsbediening om de verlichting van de wijnkelder aan te kunnen passen aan de omgeving.

Geen afvoer vereist
Automatische dooiwaterverdamping. Het is niet nodig om een ​​verbinding met het sanitaire netwerk te installeren.